Medianet

BlackBerry Z10, disponibil deja clienților Medianet Grup

BlackBerry Z10, noua vedetă între smartphone-urile business, este inclus, din această săptămână, în oferta grupului Medianet, unul dintre principalii furnizori IT din vestul României, alături de soluțiile software mobile dezvoltate în cadrul aceluiași grup și perfect compatibile cu BlackBerry OS.

Grupul Medianet, din care face parte compania Qualteh, dezvoltatorul IQteh, platformă mobilă destinată mediului corporate și premiată în 2011 la summit-ul BlackBerry din Alicante cu premiul ”Accelerating Innovation for Entrepreneurs: Starting and Growing a Small Business”, oferă deja clienților săi smatphone-ul BlackBerry Z10, începând cu această săptămână.

Dotat cu Blackberry OS 10, care deja de la lansare a schimbat așteptările de utilizare ale clientului de smartphone-uri (cu funcțiile și aplicațiile ce funcționează împreună și împartășesc modul de a gândi al utilizatorului individual, pentru a-l ajuta pe acesta să-și termine munca mai rapid și mai usor), BlackBerry Z10, primul smarthone BlackBerry cu touch screen, se remarcă atât estetic cât și prin caracteristicile sale:   ecran de 4,2 inci, procesor dual-core Krait de 1.5GHz și 2GB RAM, 16GB spațiu de stocare, cameră foto de 8MP, conectivitate LTE și funcții Wi-Fi, Bluetooth și NFC.

Proiectat pentru a crea o experientă mobilă nouă și unică, smartphone-ul BlackBerry Z10 e capabil să asigure utilizatorilor săi o experiență extraordinară cu soluțiile IQteh și Mob-IO, cele mai recente soluții software mobile dezvoltate de către compania timișoreană Qualteh și perfect compatibile cu BlackBerry OS 10.

De altfel, toate soluțiile software de mobile reporting dezvoltate în cadrul grupului Medianet au fost de la început gândite să scadă costurile, să crească profitul și să eficientizeze procesul de business al utilizatorilor, dar mai ales să-i conecteze pe aceștia la avantajele ce le presupune era mobilității și vitezei. Astfel că, datorită unor soluții precum IQteh și Mob-IO, utilizatorul de BlackBerry în general și BlackBerry Z10 în special, își poate accesa datele necesare stocate în firmă ACUM, nu când ajunge la birou. În acest fel, acesta nu mai pierde momente importante din viața sa, fie ele personale sau de business, și-și poate folosi eficient resursele de timp, informaționale și financiare.

IQteh – ”One click to your clients”

Pentru eficientizarea proceselor zilnice ale echipelor de vânzări din cadrul companiilor mari și mici, suita de soluțiiIQteh dezvoltată de Qualteh rămâne cea mai ingenioasă soluție online pentru mobile destinată forței de vânzări, prin modulele sale – IQsfa, IQcrm și IQroute – oferind firmelor utilizatoare posibilitatea de a gândi procesul de vânzare cu totul diferit.

Probleme precum pierderea sau deteriorarea informațiilor (din cauza unor comenzi preluate și procesate greșit), lipsa accesului de pe teren la promoții, discount-uri și stocuri, nevoia de echipamente din ce în ce mai performante și mai costisitoare în cadrul companiei și înregistrarea tot mai defectuasă în contabilitate a facturilor și chitanțelor emise pe teren sunt, astfel, demult uitate de firmele care au optat deja pentru implementarea uneia sau mai multor soluții din suită (pe platformele BlackBerry, dar și Windows Mobile, iOS și Android) și care se bucură de back-up și securitate maximă în utilizare.

Eficiența aplicațiilor incluse în suita IQteh e garantată de portofoliul de clienți, în circa un an soluțiile IQteh câștigând deja utilizatori în cadrul unor firme românești de top precum Pangram (producător Monte Banato), Elgeka Ferfelis, Ice Dyp Balaș, Rotta Natura, AGIL, Collini (producător Banat Bun), Agrirom, Autoschunn (dealer auto Mercedes-Benz), DIAL-TON (distribuitor cartele prepay și servicii reîncărcare electronică).

Mob-IO, noua soluție de mobile reporting

Indiferent că ești reprezentant vânzări și ai nevoie urgent de acces la stocuri, prețuri și detalii produse, că ești administrator al unui magazin și vrei să vezi situația încasărilor în programul de contabilitate din firmă pentru a putea face plăți la furnizori sau că ești manager într-o multinațională și ai nevoie de acces imediat la rapoarte de business de pe server-ul aflat la mii de kilometri distanță, Mob-IO îți permite, facilitează și grăbește accesul pe loc la datele de care ai nevoie, indiferent de natura acestora.

Mob-IO reprezintă, astfel, o modalitate de a accesa date și rapoarte de pe centrele de date din firma ta direct pe smartphone sau tabletă, rapid, customizat și securizat. Pe noul BlackBerry Z10 (la fel ca de pe oricare dintre smartphone-urile BlackBerry), din câteva click-uri îți setezi în câteva minute interfața și ai acces imediat la informațiile de care ai nevoie.  Și este cât se poate de simplu!

BlackBerry Z10 se află deja în oferta Medianet, la preț promoțional până la mijlocul lunii aprilie. Detalii despre promoție și posibilitatea de achiziționare a smartphone-ului pe www.m8m.ro, site-ul Medianet, acum cu o nouă înfățisare.