Medianet

Medianet devine partener KYOCERA

Medianet a incheiat recent un acord de parteneriat cu IT SMART Distribution, distribuitor KYOCERA in Romania, in urma caruia a obtinut statutul de partener autorizat KYOCERA.

Acordul recent incheiat intre distribuitorul KYOCERA – IT SMART Distribution si Medianet vizeaza o serie de avantaje si responsabilitati. In urma acordului Medianet beneficiaza de instruire si, implicit, capacitatea de service pe gama de produse KYOCERA.

“Asocierea nostra cu IT SMART Distribution si KYOCERA este o consecinta directa a cererii tot mai acute a pietei pentru solutii fiabile, eficiente, care sa permita reducerea costurilor de intretinere. Solutiile de document management si printing furnizate de KYOCERA respecta doua principii extrem de importante pentru orice business actual: sunt economice si ecologice,” declara Moise Jurca, Director General, Medianet.

KYOCERA, companie japoneza cu o traditie de peste 50 de ani, rezultatul fuziunii dintre Kyocera si Mita, este in prezent unul dintre principalii furnizori de sisteme de document management. Inovatiile tehnologice au pozitionat compania Kyocera in topul furnizorilor de echipamente fiabile si competente care permit un cost redus de tiparire per pagina.

“In calitate de distribuitor KYOCERA, unul din obiectivele noastre strategice consta in dezvoltarea retelei de parteneri specializati, la nivel national. Colaborarea noastra cu Medianet are un istoric pozitiv si avem convingerea ca Medianet va reusi sa promoveze produsele KYOCERA cu succes” declara Mona Curceanu, Director Vanzari si Marketing, IT SMART Distribution.

Produsele Kyocera ofera solutii complete, avand o gama de produse avansate, usor de utilizat, cu un cost de utilizare extrem de redus (TCO) si fiabilitate de inalta clasa. Metodele de productie ale produselor Kyocera sunt in acord cu principiile de respect si protejare a mediului inconjurator.

Despre KYOCERA
Kyocera, cu o traditie de 50 de ani, este una din cele mai mari companii producatoare de ceramica de inalta clasa, panouri solare, componente electronice, telefoane mobile si echipamente de birou. Kyocera este prezenta in peste 15 tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa si are o retea de distributie in peste 60 de tari. Inovatiile tehnologice au pozitionat compania Kyocera, pe piata cu echipamente fiabile si competente care permit un cost de tiparire pe pagina mai mic. Mai multe detalii: www.kyocera.eu

Despre IT SMART Distribution
IT SMART a fost infiintata in aprilie 2012 si a reusit perfomanta ca, in numai cateva luni de la lansare, sa construiasca o echipa completa, sa dezvolte o retea extinsa de parteneri, sa isi cladeasca un portofoliu valoros de furnizori si sa genereze un pachet complet de servicii de valoare adaugata.