Medianet

APC

Furnizor de top pentru produse și servicii de protejare a alimentării la curent electric –cuprinzând aici UPS-urile și produsele de protecție la supratensiune – și cunoscut pentru suportul si serviciile sale calitative, inovatoare și performante în industrie, APC este un partener de încredere în protejarea afacerilor clienților săi împotriva unora dintre cele mai întâlnite probleme de downtime, pierdere de date și distrugere a sistemelor hardware: problemele de alimentare la curent electric și temperatură.

De pe poziția sa de lider în domeniul soluțiilor NCPI (network-critical physical infrastructure), APC fixează standardele de calitate, inovație și suport în industria sa. Soluțiile sale complete și cuprinzătoare, dezvoltate atât pentru mediul privat cât și pentru birou, cresc capacitatea de administrare, disponibilitatea și performanța echipamentelor electronice sensibile, a rețelelor de comunicare și industriale de toate mărimile.

Ca APC Select Partner, oferim clienților noștri garanția accesului la cele mai noi produse APC, la prețuri competitive și însoțite de consultanță calificată pentru a adapta oferta la nevoile de utilizare ale clientului final.