Medianet

Politica de confidentialitate

În general, ne puteți vizita site-ul fără a ne dezvălui identitatea dumneavoastră și fără a ne furniza informații cu caracter personal. Există însă cazuri în care putem avea nevoie de datele dumneavoastră: pentru abonare la newsletter sau în legatură cu formularul de contact.

Utilizarea informațiilor cu caracter personal

Informațiile cu caracter personal (nume, adresa, telefon si email) oferite voluntar de clienții sau partenerii M&M Medianet COM (formulare de înregistrare, email de contact, chestionar etc.) pot fi utilizate doar în scopuri asociate comercializării produselor, serviciilor și soluțiilor M&M Medianet COM:

  • procesarea cererilor și comenzilor clienților;
  • emiterea de facturi;
  • soluționarea întrebărilor și a reclamațiilor;
  • contactarea clienților/colaboratorilor (prin poștă, email, fax, mesaje text sau telefon) în legatură cu oferte de produse și servicii ale M&M Medianet COM sau în legătură cu produse și servicii ale unor terțe părți atent selecționate, în cazul în care a fost exprimată dorința expresă în acest sens.

Partajarea informațiilor cu caracter personal

Informațiile cu caracter personal sunt confidențiale și nu pot fi utilizate de M&M Medianet COM sau divulgate unei terțe părți cu respectarea prevederilor legale în curs.

Conform politicii de protejare a informațiilor, M&M Medianet COM poate oferi anumite informații despre utilizator unor terțe părți doar dacă acest lucru este acceptat explicit de către clienți/ colaboratori sau în cazul în care acest lucru este necesar în vederea respectării legii sau unor proceduri judiciare.

În cazul în care clientul nu mai dorește să fie contactat de către M&M Medianet COM pentru acțiuni de marketing – dezabonare newsletter, acesta ne poate comunica acest lucru la adresa marketing@m8m.ro

Politica de Confidențialitate în cazul site-urilor partenere sau a altor terți

Politica de confidențialitate prezentă se referă doar la utilizarea informațiilor pe care le colectăm direct de la dumneavoastră; interacțiunea dumneavoastră cu site-uri care găzduiesc conexiuni către site-ul Medianet sau către care Medianet face trimitere nu face obiectul acestei politici.

Schimbarea Politicii de Confidențialitate

M&M Medianet își rezervă dreptul de a face modificări asupra politicii de confidențialitate prezente respectân de fiecare dată prevederile legale in vigoare.  Vă rugăm să vizitați periodic această pagină pentru a fi la curent cu schimbările apărute.