Medianet

Auto ID

Imaginea culegătorilor care stăteau în fața munților de lăzi cu legume și le numărau în mod repetat este de mult timp uitată, era digitală făcând loc dispozitivelor fixe și mobile de scanare, printare și etichetare, dedicate industriei.

Tehnologia Auto ID se referă la identificarea automată a obiectelor, colectarea de date despre acestea și introducerea lor într-un sistem de gestiune din sistemele informatice, care să permită procesarea lor ulterioară, tot procesul realizându-se fără implicare umană.

Gestionarea eficientă a stocurilor de produse și materii prime din cadrul companiilor este acum posibilă datorită tehnologiilor mobile de etichetare, scanare și urmărire a fiecărui reper de la producător până la cumpărătorul final. Tehnologiile RFID, NFC, Bluetooth sunt doar o parte din avantajul funcțional și tehnologic pe care îl ofera noile echipamente industriale de printare, scanare și urmărire. Lucrând împreună cu noi veți avea acces la cele mai bune soluții ca și raport preț-calitate, fiabilitate, scalabilitate viitoare, precum și la suportul tehnic și de implementare pe care îl oferim împreună cu producătorii echipamentelor, datorită parteneriatelor pe care le-am dezvoltat de-a lungul anilor.

Terminalele industriale sunt o parte importantă în desfășurarea și automatizarea activităților de producție. Fie că vorbim de domenii ale industriei producătoare de componente auto, fabricare de produse alimentare sau exploatare și prelucrare de resurse, terminalele și echipamentele de calcul – industriale – pe care firma noastră le propune clienților săi sunt cea mai bună investiție în (re)tehnologizare pentru fiecare companie.