Medianet

Infrastructura

Odată cu avansul tehnologic, volumul de date din cadrul organizațiilor de orice mărime crește considerabil în perioade extrem de scurte de timp, atât la nivel de aplicații, cât și în ceea ce privește informațiile procesate. Ţinand cont de aceasta, alinierea soluţiilor de stocare cu tehnologiile flexibile şi adaptabile din domeniu vor face diferenţa pentru cei care pot lua decizii corecte şi rapide.  Astfel că dezvoltarea infrastructurii având o fundaţie solidă, scalabilă şi performantă, care să permită simplificarea şi creșterea performanțelor sistemelor care depind de aceasta este obligatorie pentru orice organizație.

Datorită experienţei şi certificărilor pe care echipele noastre le-au dobândit, suntem capabili să exploatăm specificul tehnologiilor de stocare dezvoltate de producători mondiali pentru a ajuta companiile să-şi îndeplinească obiectivele mai simplu şi mai eficient, protejând în acelaşi timp resursele de timp şi bani. Vă furnizăm, astfel, o gamă variată de rack-uri, produse de rețelistică, patch-uri, sisteme de alimentare, panel-uri și tehnologie pentru protectie la tensiune, de la cei mai mari vendori și la prețuri competitive, integrate de o echipă profesionistă și experimentată.

Ca soluții de infrastructură, punem accentul pe soluții – Virtualizare, Disaster Recovery – actuale și dedicate scăderilor de costuri si creșterii eficienței în cadrul organizațiilor, atât prin implimentarea lor cu hardware la client cât și prin externalizare, punând la dispoziția acestora Data Center-ul nostru.