Medianet

Soluții contractuale

Numeroși clienți – firme, instituții de stat și chiar companii – fac achiziții de echipamente gândindu-se la necesarul pe termen scurt: consumabilele cu care se livrează echipamentul și câteva topuri de hârtie. În nenumărate cazuri, după terminarea tonerului, achizițiile de consumabile se fac haotic și aleatoriu, de cele mai multe ori echipamentul degradându-se într-un timp relativ scurt din cauza unei alimentări și manipulări neeficiente.

Pentru a lungi viața echipamentelor și a asigura utilizatorului confortul de lucru pe care și-l dorește în momentul achiziției, vendorii de tehnologie de tipărire și imprimare de top vin în întâmpinarea clienților persoane juridice cu soluții contractuale menite să asigure acestora prețuri preferențiale la consumabile.

Mai exact, în momentul în care achiziționați un echipament de la noi, putem încheia un contract pe baza căruia veți beneficia de prețuri speciale la consumabilele originale necesare pentru echipamentul achiziționat. Vă asigurați astfel că pe perioada contractuală pentru care optați beneficiați de:

–          reducerea cu minim 25% a costurilor de imprimare și copiere;
–          siguranța unui service specializat din partea producătorului pe toată perioada contractuală;
–          funcționarea fără întrerupere a echipamentului și, astfel, și a activităților companiei dumneavoastră.

Toate aceste beneficii sunt gândite pentru ca echipamentele dumneavoastră să dispună de consumabile și mentenanță corespunzătoare, în vederea menținerii unui mediu de lucru eficient și productiv în cadrul organizației dumnevoastră.