Medianet

Mob-IO

Indiferent că ești reprezentant vânzări și ai nevoie urgent de acces la stocuri, prețuri și detalii produse, că ești administrator al unui magazin și vrei să vezi situația încasărilor în programul de contabilitate din firmă pentru a putea face plăți la furnizori sau că ești manager într-o multinațională și ai nevoie de acces imediat la rapoarte de business de pe server-ul aflat la mii de kilometri distanță, Mob-IO îți permite, facilitează și grăbește accesul pe loc la datele de care ai nevoie, indiferent de natura acestora.

Astfel, totul se întâmplă ACUM, nu ”când ajung la birou sau acasă”! În acest fel nu mai pierzi momente importante din viața ta, fie ele personale sau de business și-ți poți folosi eficient resursele de timp, informaționale și financiare. De la segmentul consumer și până la clienții corporate, orice utilizator de smartphone poate beneficia de soluția Mob-IO la un preț anual per user extrem de accesibil.

Mob-IO

Pe lângă ușurința în utilizare pe mobil pentru orice tip de utilizator, integrarea cu dispozitivele IT se face extrem de facil, iar în cazul implementării aplicației de către responsabilul IT din cadrul companiei beneficiare, garantăm că acesta nu a avut niciodată de a face cu o aplicație mai prietenoasă. Compatibilă deja cu platformele mySQL, PostgreSQL, Oracle și MS SQL, aplicația MOB-IO se instalează și se configurează din panoul de control (nefiind necesară prezența în locațiile în care se află sistemele sau serverele), funcționează pe orice linie de internet, cu un trafic foarte mic și cu o viteză de upload foarte mare (nemaiexistând problema deschiderii de nenumărate port-uri la accesarea informațiilor), iar securitatea informațiilor este maximă.