Medianet

Termeni si conditii

Site-ul www.m8m.ro este proprietatea firmei M&M Medianet COM S.R.L cu sediul în Str. General M. Trapșa, nr. 40, Caransebeș, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J11/100/1998, CIF RO10442840.

Ca site de companie, scopul acestuia este acela de informare a clienților, paginile sale furnizând informații generale despre produsele, serviciile și soluțiile oferite de M&M Medianet COM S.R.L.

Proprietatea intelectuală

Toate informațiile integrate în site-ul www.m8m.ro (texte, fotografii, grafice, sloganuri etc.) sunt proprietatea M&M Medianet COM S.R.L și se află sub protecția legislației române în vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe

Schimbări ale site-ului

Compania M&M Medianet COM S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica și actualiza informațiile ce figurează în prezentul site pe internet, în orice moment, fără preaviz.

Înregistrare

Accesul dumneavoastră la serviciul de Newsletter sau alte facilități din cadrul site-ului www.m8m.ro necesită înregistrarea dumneavoastră cu nume, telefon mobil și adresă de email, date personale pe care ne luăm angajamentul să nu le dezvăluim terților.

Viața privată

M&M Medianet COM S.R.L. respectă viața dumneavoastră privată și datele cu caracter personal pe care ni le divulgați în momentul accesării acestui site sau în momentul în care ne contactați prin intermediul acestui site.

Conform legislației în vigoare, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale și chiar să solicitați ștergerea acestora din baza noastră de date. De asemenea, puteți în orice moment să reveniți asupra deciziei dumneavoastră inițiale de a primi notificări și promoții din partea M&M Medianet COM, și chiar de a vă dezabona de la newsletter-ul nostru.  Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți contacta la adresa de email marketing@m8m.ro.

Promoții furnizate de parteneri

Parte din conținutul publicat pe site poate fi furnizat de terți cu care M&M Medianet COM are relații contractuale și care poartă responsabilitatea informației publicate.