Medianet

Excelenta serviciilor

Ceea ce noi și portofoliul nostru de clienți, parteneri, produse, servicii și soluții susținem despre modul nostru de a activa în mediul de afaceri ne-am dorit sa fie confirmat și de autoritățile în domeniu. Astfel, privim certificările drept un plus de valoare în faţa concurenţei şi ca o garanţie în faţa clienţilor, dar şi ca pe o carte de vizită care ne dă încredere că lucrurile se întâmplă corect şi sănătos, atât pentru clienţii noştri cât şi pentru noi.

Garanţia calităţii: ISO 9001

Încă de la început, nu am dorit să fim încă o companie de IT pe piaţa pe care activăm, ci am făcut eforturi să ne diferenţiem de ceilalţi prin plusul de valoare pe care îl oferim. Această certificare este pentru noi un standard pe care ni l-am impus, folosind anumite practici şi proceduri de lucru, fiind conştienţi de obligaţiile noastre, respectând cerinţele clienţilor şi înregistrând performanţe care cresc constant.

Protecţia mediului: ISO 14001

Ne conducem afacerea într-un mod responsabil din punct de vedere al protecţiei mediului, respectând atât mediul în care activăm, cât şi pe noi ca indivizi. Practicăm un management proactiv al impactului asupra mediului în organizaţia noastră, atât la nivel de angajaţi, cât şi în ceea ce priveşte clienţii.