Medianet

Grup

Fiind o echipă tânără și ambițioasă, cu forță de muncă și imaginație, ne dorim ca activitatea noastră sa nu se limiteze la nivel de hardware, astfel că un prim pas în această direcție a fost afilierea la grup a unui dezvoltator de software destinat companiilor: Qualteh.

Pionier pe piața românească prin inovațiile întreprinse și cu peste 10 ani vechime și experiență pe piața timișoreană de soluții software, QUALTEH deține deja un portofoliu notabil din care face parte inclusiv suita de aplicații IQteh, platformă mobilă destinată mediului corporate, premiată în 2011 la summit-ul BlackBerry din Alicante cu premiul ”Accelerating Innovation for Entrepreneurs: Starting and Growing a Small Business”.

Alături de IQteh, soluțiile RunSales, Timekeep și TimeTrack dezvoltate de Qualteh vin să eficientizeze fluxul de informații și gestiunea acestuia în cadrul firmelor beneficiare, indiferent de mărimea lor.

Pe lângă dezvoltarea, implementarea și urmărirea aplicațiilor sale de tip software în mediul de lucru al clientului, Qualteh oferă clienților săi servicii de mentenanță, infrastructură și integrare.

(vezi mai mult pe www.qualteh.com)