Medianet

Kyocera

Cu o tradiție de 50 de ani, Kyocera este una din cele mai mari companii producătoare de ceramică de înaltă clasă, panouri solare, componente electronice, telefoane mobile și echipamente de birou. Kyocera este prezentaă în peste 15 țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, cu o rețea de distribuție în peste 60 de țări. Inovațiile tehnologice au poziționat compania Kyocera pe piața echipamentelor fiabile și competente care permit un cost de tipărire pe pagină mai mic.

Produsele Kyocera constituie soluții complete, având o gamă de produse avansate, ușor de utilizat, cu un cost de utilizare extrem de redus (TCO) și fiabilitate de înaltă clasă. Metodele de producție ale produselor Kyocera sunt în acord cu principiile de respectare și protejare a mediului înconjurător.

Parteneriatul nostru cu Kyocera este o consecință directă a cererii tot mai acute a pieței pentru soluții fiabile, eficiente, care să permită reducerea costurilor de întreținere. Soluțiile de document management și printing furnizate de Kyocera respectă două principii extrem de importante pentru orice business actual: sunt economice și ecologice. În urma acordului de colaborare, Medianet beneficiază de instruire și, implicit, capacitatea de service pe gama de produse Kyocera.