Medianet

Qualteh la Mobile World Congress Barcelona 2013


Qualteh, unul din principalii jucători pe piața dezvoltatorilor de soluții software mobile din România, aparținând grupului Medianet, participă la Mobile World Congress 2013, la Barcelona. Participant la standul național al României, Qualteh este prezent ca expozant pe toată perioada 25-28 februarie în Hala 6, stand-ul E66, alături de alte zece firme românești de profil.

Principalul loc de întâlnire anuală din Europa pentru întreaga industrie de mobile, Mobile World Congress 2013 găzduiește anul acesta standuri cu peste 1.500 de expozanți și conferințe susținute de operatori, producători, furnizori și distribuitori de tehnologii și software mobile de renume în întreaga lume.

Participarea Qualteh la ediția din acest ana Mobile World Congress se face în nota generală a evenimentului: cu soluții software inovatoare ce-și propun să scadă costurile, să crească profitul și să eficientizeze procesul de business al utilizatorilor, dar mai ales să-i conecteze pe aceștia la avantajele ce le presupune era mobilității și vitezei.

IQteh – ”One click to your clients”, la a doua participare

Pentru eficientizarea proceselor zilnice ale echipelor de vânzări din cadrul companiilor mari și mici, suita de soluții IQteh, prezentată și în cadrul Mobile World Congress 2012, rămâne cea mai ingenioasă soluție online pentru mobile destinată forței de vânzări, care prin modulele sale – IQsfa, IQcrm și IQroute – oferă firmelor utilizatoare posibilitatea de a gândi procesul de vânzare cu totul altfel.

Astfel că probleme precum pierderea sau deteriorarea informațiilor (din cauza unor comenzi preluate și procesate greșit), lipsa accesului la promoții, discount-uri și stocuri, nevoia de echipamente din ce în ce mai performante în cadrul companiei, cu costurile aferente (computere, servere, conexiuni la internet, licențe software, mentenanță) și înregistrarea tot mai defectuasă în contabilitate a facturilor și chitanțelor emise pe teren sunt deja demult uitate de firmele care au optat pentru implementarea uneia sau mai multor soluții din suită, pe platformele Windows Mobile, Blackberry, iOS și Android.

Implementând cu succes avantajele “cloud-computing” în aceste soluții, Qualteh oferă în prezent acces la servere, baze de date și tehnologii de ultimă oră, fără a obliga clientul să investească în echipamente. Singura investiție este în abonamentul contractat, gândit exact pentru nevoile de utilizare ale echipei utilizatoare, plătind astfel exact atât timp cat are nevoie și doar pentru ceea ce folosește. În plus, totul decurge extrem de securizat și cu back-up permanent.

De la ediția de anul trecut a Mobile World Congress, soluțiile IQteh au câștigat deja utilizatori în cadrul unor firme românești de top precum Pangram (producător Monte Banato), Elgeka Ferfelis, Ice Dyp Balaș, Rotta Natura, AGIL, Collini (producător Banat Bun), Agrirom, Autoschunn (dealer auto Mercedes-Benz), DIAL-TON (distribuitor cartele prepay și servicii reîncărcare electronică).

Varianta beta a MOB-IO, în demo-uri live la stand-ul României

Indiferent că ești reprezentant vânzări și ai nevoie urgent de acces la stocuri, prețuri și detalii produse, că ești administrator al unui magazin și vrei să vezi situația încasărilor în programul de contabilitate din firmă pentru a putea face plăți la furnizori sau că ești manager într-o multinațională și ai nevoie de acces imediat la rapoarte de business de pe server-ul aflat la mii de kilometri distanță, MOB-IO îți permite, facilitează și grăbește accesul pe loc la datele de care ai nevoie, indiferent de natura acestora.

Astfel, totul se întâmplă ACUM, nu ”când ajung la birou sau acasă”! În acest fel nu mai pierzi momente importante din viața ta, fie ele personale sau de business și-ți poți folosi eficient resursele de timp, informaționale și financiare. De la segmentul consumer și până la clienții corporate, orice utilizator de smartphone va putea beneficia de soluția MOB-IO la un preț anual per user extrem de accesibil.

Pe lângă ușurința în utilizare pe mobil pentru orice tip de utilizator, integrarea cu dispozitivele IT se face extrem de facil, iar în cazul implementării aplicației de către responsabilul IT din cadrul companiei beneficiare, producătorul garantează că acesta nu a avut niciodată de a face cu o aplicație mai prietenoasă. Compatibilă deja cu platformele mySQL, PostgreSQL, Oracle și MS SQL, aplicația MOB-IO se instalează  și se configurează din panoul de control (nefiind necesară prezența în locațiile în care se află sistemele sau serverele), funcționează pe orice linie de internet, cu un trafic foarte mic și cu o viteză de upload foarte mare (nemaiexistând problema deschiderii de nenumărate port-uri la accesarea informațiilor), iar securitatea informațiilor este maximă.

Testată deja la clienții cheie ai Qualteh, varianta beta a soluției MOB-IO este demonstrată live vizitatorilor stand-ului României de la Mobile World Congress 2013 pe toată perioada desfășurării acestuia.

Participarea Qualteh la Mobile World Congress 2013 face parte din programul de promovare a exporturilor dezvoltat de Ministerul Economiei, Centrul Român pentru Promovarea Comerțului și Investițiilor Străine și este coordonată de Asociația Română pentru Industrie Electronică și Software ARIES filiala Timișoara.

Despre Qualteh:

Cu peste 10 ani vechime și experiență pe piața timișoreană de soluții software și pionier prin soluțiile dezvoltate, Qualteh deține deja un portofoliu notabil, cunoscut la nivel național și internațional, de soluții dedicate eficientizării fluxului de informații și a gestiunii acestuia în cadrul firmelor beneficiare, în funcție de mărimea lor și industria în care activează.

Pe lângă suita de aplicații IQteh, platformă mobilă destinată mediului corporate, premiată în 2011 la summit-ul BlackBerry, dintre soluțiile Qualteh îmbrățișate deja, cu rezultate vizibile la nivel de cifre, de către firmele românești amintim: RunSalesTimekeep, TimeTrack și nou dezvoltata aplicație MOB-IO. Mai multe pe site-urile www.qualteh.com, www.iqteh.com și în curând pe www.mob-io.com

Despre Medianet:

Cu o experiență de 15 ani pe piața de IT din zona de vest a țării, M&M Medianet COM este în acest moment unul dintre principalii furnizori de soluții informatice din vestul României, cu un portofoliu notabil de produse, servicii și soluții IT și cu parteneriate de durată cu principalii vendori mondiali de tehnologie informațională.

Lăsându-se ghidați de profesionalism și dedicare în tot ceea ce întreprind pentru a face afaceri într-un mod responsabil față de valorile declarate, de nevoile clienților și de societate, prin soluțiile IT&C pe care le dezvoltă și implementează Medianet urmărește eficiența și profitabilitatea afacerilor clienților săi, tocmai de aceea munca lor cuantificându-se în beneficii obținute de aceștia. Mai multe despre profilul și oferta Medianet pe www.m8m.ro