Medianet

Închiriere de echipamente

În foarte multe cazuri, din cauze de buget, localizare provizorie sau proiecte pasagere, nevoia de tipărire și copiere este una de moment, astfel încât achiziția unui echipament performant care să satisfacă nevoile temporare ale organizației dumneavoastră nu s-ar justifica, perioada în care se solicită un astfel de echipament nepermițând amortizarea acestuia.

În astfel de situații, mai mult ca sigur că investiția tehnologică nu este soluția cea mai potrivită, o variantă mult mai eficientă fiind închirierea echipamentelor de care aveți nevoie. Această decizie v-ar aduce atât costuri mai mici cu imprimarea și copierea documentelor interne, cât și o administrare mult mai facilă a activităților suplimentare pe care le implică – mentenanță, aprovizionare și instalare consumabile –, singurul efort din partea angajaților dumneavoastră fiind acela de a alimenta echipamentul cu hârtie.

Vă punem la dispoziție o gamă variată de echipamente (HP, Lexmark, Xerox, Canon, Konica Minolta, Toshiba) pe care le integrăm în organizația dumneavoastră ținând cont de nevoile dumneavoastră de imprimare, copiere și scanare. În acest sens, înainte de ofertarea unuia sau mai multor echipamente, specialiștii noștri vor evalua împreună cu dumneavoastră spațiul avut la dispoziție, amplasarea utilizatorilor și nevoile lor de printare, volumul lunar de documente și bugetul de care dispuneți, schițând astfel un scenariu pe termen scurt, mediu și lung.