Medianet

Managementul Serviciilor de Printare

Fără nici un dubiu, aveți o mulțime de lucruri de gestionat în cadrul organizației dumneavoastră. O defecțiune la imprimantă, consumabile nelivrate la timp, bugete de printing depășite sau discuții între centrele de cost nu sunt ceea ce aveți nevoie în acest moment! Mai mult chiar, costurile cu parcul de printing al organizației sunt adesea extrem de greu de controlat și mult mai mari decât bugetul inițial.

Ceea ce noi vă propunem este ca fiecare dintre noi să ne ocupăm de activitățile la care ne pricepem mai bine: noi vă preluăm problemele de printing, iar dumneavoastră vă ocupați de business, in timp ce procesele interne de copiere, tipărire și scanare merg ca unse. Cum facem asta? Cu MPS!

MPS (Managed Print Services) este un serviciu prin care clienții se bucură de documente de calitate tipărite într-o infrastructură optimizată, fără dureri de cap, complicații sau întârzieri, având astfel posibilitatea să se ocupe de ce știu ei mai bine.

Cu Managed Print Services de la HP, puteți acum să:

–          Scădeți costurile de tipărire, copiere și scanare, prin implementarea unei strategii de printing targetată pentru îmbunătățirea proceselor și creșterea eficienței;
–          Reduceți nevoia de suport IT pentru mediul dumneavoastră de printing, astfel că responsabilii IT din compania dumneavoastră se pot dedica mai mult proiectelor strategice;
–          Gestionați echipamentele și consumabilele de la mai mulți vendori într-un mod mai comod și eficient;
–          Vă asigurați că echipamentele dumneavoastră de copiere, tipărire și scanare sunt utilizate în cel mai bun mod pentru angajații și afacerea dumneavoastră;
–          Creșteți productivitatea angajaților dumneavoastră prin reducerea timpilor morți ai echipamentelor.

Soluțiile de Access Control de la HP vă ajută să reduceți costurile de imprimare, protejându-vă în același timp datele și echipamentele securizate

Pentru că organizația dumneavoastră necesită un mediu de imprimare eficient și securizat cu o investiție justificabilă, cu soluțiile de Access Control Printing oferite de HP puteți proteja informațiile confidențiale, spori securitatea și gestionarea echipamentele și îmbunătăți politicile de imprimare la nivel de companie.

Beneficii generale:

–          Documentele sunt tipărite pe echipamentele partajate doar pentru persoana autorizată și doar când aceasta se află lângă echipamentul de tipărire;
–          Diminuează efectul nociv asupra mediului și scade costurile prin reducerea tipăriturilor nedorite irosite;
–          Permite utilizatorilor să tipărească pe echipamentul cel mai potrivit la acel moment, neobligându-i să folosească un anume echipament;
–          Monitorizează toate activitățile de tipărire, copiere sau scanare digitală, prin diferite funcții de raportare și auditare.

Astfel, este mai ușor ca niciodată să securizați echipamentele și procesele de tipărire, să îmbunătăți procesele de lucru și să monitorizați practicile de imprimare – toate în timp ce reduceți costuri și sprijiniți securitatea, conformitatea și inițiativele de sprijinire a mediului din cadrul companiei.  Proiectat pentru a fi modular și a se integra ușor cu dispozitive HP, HP Access Control Printing Solutions răspunde direct nevoilor dumneavoastră.

Autentificarea securizată (Secure Print Authentication) presupune tipărirea documentelor de către un utilizator doar în momentul în care acesta se află lângă echipamentul aflat în rețea, pe care dorește să facă tipărirea.

Job Accounting controlează  resursele de print și reduce utilizarea neautorizată a echipamentelor și consumabilelor de print din companie, oferind chiar posibilitatea de a aloca printerele și multifuncționalele pe utilizator, departament, proiect sau centru de cost.

Pull Printing (Secure Pull Print Express) reduce documentele tipărite neatribuite și crește eficiența, utilizatorii putând tipări astfel într-o rețea securizată, autentificându-se cu ușurință și regăsindu-și documentele tipărite când au nevoie.