Medianet

Pay per Page/ Pay per Use

În foarte multe organizații situația parcului de echipamente pentru imprimare și copiere este una complexă și greoaie:

–          un număr enorm de echipamente
–          producători, modele și consumabile diferite
–          activități numeroase și variate
–          utilizare necontrolată și ineficientă
–          o administrare a echipamentelor ce presupune un efort susținut

Dacă recunoașteți în compania dumneavoastră măcar două din aceste probleme, realizați de asemenea și resursele implicate în aceste activități: bani, spații de depozitare, oameni responsabili cu mentenanța echipamentelor, timp.

Vă oferim două soluţii gândite ca, pe bază contractuală, să transfere asupra noastră administrarea resurselor de imprimare și copiere din cadrul organizației dumneavoastră, lăsându-vă timp să vă ocupaţi de activitățile și procesele cu adevărat importante pentru afacerea în care sunteți implicați.

Soluția de tip Pay per Page include un contract prin care vă asigurăm consumabile şi piese de schimb pentru echipamentul pe care îl deţineți, în schimbul unei plăţi per pagină tipărită; acest tip de serviciu vă oferă posibilitatea bugetării cheltuielilor şi externalizării mentenanţei echipamentelor, scăpându-vă astfel de grija unor activități consumatoare de timp și bani.

Pay per Use presupune un contract prin care vă închiriem echipamente şi plata se face per pagină tipărită. Vă scăpăm astfel de orice grijă, punându-vă la dispoziţie un mini-centru de tipărire-copiere-scanare chiar în incinta firmei dumneavoastră.

Toate aceste soluții sunt gândite și planificate cu scopul de a vă susține în activitatea dumneavoastră prin:

–          scăderea costurilor;
–          creșterea productivității;
–          eliminarea timpilor morți;
–          predictibilitate bugetară.