Medianet

IQboard

Companii din numeroase industrii caută modalități de a transmite constant și eficient informații și date de business de actualitate pe baza cărora persoanele vizate să acționeze, în scopul creșterii productivității afacerii.

Pentru aceștia provocarea constă în găsirea unei modalități de a face disponibile și accesibile informațiile (din surse diferite de date), în timp real, pe același suport media.

Aceste informații relevante trebuiesc transmise tuturor nivelurilor de angajați într-un format potrivit fiecărui nivel, de la departamentele executive până la producție.

 

AVANTAJE SOLUȚIE ȘI BENEFICII UTILIZATORI

IQboard constituie rezolvarea acestei probleme. Nu doar face disponibile tuturor aceste informații (de la clip-uri video la feed-uri live) și vă permite să programați ce și cînd rulează pe fiecare display, ci și asigură vizibilitatea maximă a acestora, făcându-le greu de ignorat și promovând un comportament bazat pe comunicare.

Mai mult chiar, componenta software a soluției permite stabilirea cu ușurință a legăturii între baze de date diferite (atât documente cât și soluții business) și un număr mare de echipamente de afișare (display-uri de format mare, ecrane industriale, tablete și PC-uri industriale).

Gestionarea sistemelor de afișare este unul extrem de facil și nu necesită alocarea unui responsabil foarte tehnic, datorită panoului său de configurare de tip drag & drop extrem de intuitiv inclus în soluția software. Astfel, indiferent dacă display-urile sunt menite a se utiliza în producție, pe holurile companiei, în spitale, magazine sau parcări, informațiile afișate pe display pot fi ușor gestionate de către un director de departament sau orice alt responsabil.

 

ATRIBUTE

Notițe, imagini, orar, contoare de timp, calendare, grafice, materiale video, orice informație creată pentru a fi făcută publică poate ajunge de la autori la utilizatori. Companiile pot afișa diferite tipuri de mesaje, mulțumită atributelor soluției noastre IQboard complete:

– soluție orientată spre utilizator, fără a fi nevoie de un programator în utilizarea ei;
– acces în timp real la informație, pentru angajați mult mai bine informați;
– comunicare internă și urmărire transparente ale numeroaselor procese din cadrul companiei;
– afișarea a numeroare informații, datorită unei interfețe de management foarte intuitive și permisive;
– administrare facilă a informațiilor pe display (chiar dacă e nevoie de specialiști IT în instalarea display-urilor, aceștia nu sunt necesari și în administrarea zilnică a conținutului afișat).

 

FUNCȚIONARE ȘI MODULE

IQboard este un mod extrem de eficient de a vă comunica sau promova afacerea în rândul angajaților și a clienților, printr-un concept extrem de simplu de explicat, în câțiva pași:

1. noi implementăm soluția IQboard completă (hardware și software) în cadrul companiei dumneavoastră: montăm un display (de dimensiuni mari sau tabletă) într-o zonă cu vizibilitate mare (hală de producție, holuri, recepție, birouri mari, sală de mese, magazin etc.) și vă facem cursul de configurare a aplicației software;

2. responsabilul dumneavoastră IT creează utilizatorii din companie și alocă drepturile de utilizare a display-urilor;

3. utilizatorii din compania dumneavoastră (directori de departamente, secretariat, marketing etc.) administrează conținutul ce va rula pe display-urile alocate,  printr-o interfață extrem de simplă și intuitivă de tip drag & drop, ce nu necesită cunoștințe IT și poate fi făcută de către orice angajat.

Diagrama IQboard

 

DOMENII APLICABILITATE

Indiferent dacă activați în Producție, Automotive, Retail, Horeca, Sănătate, Parcare, Agricultură, Divertisment sau orice alt domeniu ce presupune informarea continuă a clienților și/ sau angajaților, IQboard este cu siguranță cea mai completă și eficientă soluție prin care informația selectată de dumneavoastră poate ajunge la receptorii aleși, în timp real și cu impact imediat asupra activității acestora și rezultatelor la nivelul afacerii dumneavoastră.

Producție și Automotive – filmulete demonstrative cu producerea unor piese, timpul de lucru rămas, turele de lucru, grafice cu realizările, schițe de produs etc.
Retail – filmulețe publicitare sau cu promoții la produsele la raft, informații legate de schimbările de preț, game de produse nou introduse etc.
Horeca – meniul zilei, poze de produs, liste de prețuri, filmulețe cu campanii promoționale etc.
Sănătate – filmulețe cu sfaturi medicale, promoții la produse pentru sănătate, cabinete nou deschise în cadrul clinicii, program de lucru, numere de ordine, flux de știri etc.
Parcare – situație locuri libere la nivel cantitativ și spațial, reclame la diferite produse, atenționări diverse etc.
Agricultură – perioade pentru diferite lucrări specifice, vremea etc.
Divertisment (centre comerciale, cinematografe, locuri de joacă copii, baze sportive) – filmulețe promoționale, orar de lucru, știri, informații utilitare etc.
Pentru oricare dintre situații, aveți libertarea să vă configurați afișarea pe ecrane în funcție de nevoile afacerii dumneavoastră.

Soluția IQboard se comercializează sub formă de pachet software format din Modul Configurare + Modul Afișare, cu plată pachet licențe one-shot.

 

Furnizăm soluția completă IQboard, garantându-vă cele mai bune servicii, înainte, în timpul și după implementare:

– cele mai bune echipamente hardware pentru nevoile și bugetul companiei dumneavoastră;
– soluția software dezvoltată de noi pentru procesare eficientă în timp real a datelor dumneavoastră;
implementare și integrare completă a soluției IQboard în cadrul companiei dumneavoastră;
training-uri în urma cărora utilizatorii din cadrul companiei dumneavoastră să poată configura singuri interfețele de pe display-uri.