Medianet

MobTAXI

MobTAXI  este o soluție simplă, completă, intuitivă și customizabilă gândită pentru clienții și companiile de taximetrie în scopul de a permite comenzile de taxi direct de pe smartphone printr-un sistem rapid și menit să satisfacă toate grupele de utilizatori.

Structurată pe trei module (client smortphone, șofer taxi și dispecerat), MobTAXI este disponibilă deja utilizatorilor de Android și iOS, și  în curs de dezvoltare pentru BlackBerry 10 si Windows Phone. Mai multe informații despre modul de funcționare a aplicației și modulele integrate găsiți în fișa de prezentare a acesteia.

Diagrama MobTAXI copy

Prin ce se diferențiază MobTAXI de celelalte soluții prezente pe piață?

  1. Orientare către compania de taxi (imagine, control în zonă)
  2. ”White label” – aplicația va purta numele companiei de taximetrie și va fi customizabilă la numeroase niveluri
  3. Resurse de timp și bani reduse, prin utilizarea unei arhitecturi ce solicită un consum redus de resurse și nu impune tehnologie hardware suplimentară (costuri ascunse presupuse de soluții asemănătoare)

Cât costă și cum se achiziționează MobTaxi?

Pentru a oferi șanse egale oricărei companii de taximetrie, indiferent de mărimea parcului său de mașini, de viteza și pașii de implementare, achiziția și plata MobTaxi se face treptat, pe module și pe numărul de licențe necesare.